Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Stora små Lucky Coin Donuts amuletter kärlek par Sky Blue Cats Eye grön kvarts Charm halsband 76OOHYFYt7

  • 2958 antal i lager

SEK237

Qty:

Dubbelrum Lucky stora och små Coin formad Donut amuletter kärlek par eller bästa vänner som Lucky Charms hängande halsband.

Större amulett storlek: 40mm och mindre amulett storlek: 30mm. Varje Ready to Wear med justerbar vaxade sladd som justeras från 15 upp till 24 inches lång. Varje kristall är handgjorda och nr två bitar är någonsin detsamma att vara huggen av Hand.Perfect som unik gåva idé eller särskilda magiska individuella charm för er själv. Levereras med gåva stil förpackningar och informationskort.

Känn dig dubbel tur med vackra Coin formad Donut amuletter. Du kan dela en med din själsfrände eller bästa vän och dela positiva och bra lycka till Yin Yang befogenheter. Perfekt som hans och hennes halsband. Varje kristall är handsnidade och absolut unika och speciella. Dessa kristaller är gjorda av vackra färgade grön kvartskristall och söt Sky Blue Cat's Eye Crystal. De håller lycka, skydd och positiva krafter.

Ser fantastisk och unik med din egen Magic Coin formad Donut amuletter Lyckosymboler. Dela en amulett med någon du älskar och bryr sig om.

Detta Set är perfekt för kärlek par eller bästa vänner delar.

Quartz befogenheter:

Kvarts är en kraftfull sten. Det används för skydd eftersom det kontrar svart magi och skyddar mot onda ögat. Quartz håller negativa energier bort, avslöja och skydda mot onda försök, förhindra dåliga avsikter och arrestera otur. Det är en sten som har befogenhet att agera som en isolator för alla saker. Det kan stoppa negativa vibrationer och upprätthålla positiva vibrationer. Kvarts har kallats den ”universella kristall”, eftersom det kanaler universell energi. Kvarts är en sten av klarhet som skingrar onda ögat magi och rensar bort negativa tankar, som kan komma mot dig. Det kommer att bryta upp negativ energi i miljön. Kvarts är också bra för energigivande andra kristaller och när används i kombination med någon sten det förbättrar att stenarna effekter.

Lycka och skydd befogenhet för Cat's Eye Stone:

Cat's Eye är mycket glad sten. Stimulerar intuitionen och öka medvetenheten.  Det är en grundstötning-sten som ger en mycket effektiv skyddande energi.  Det förstärker bra lycka och rikedom.  Cat's Eye omvandlar negativa tankar till positiva energi.  Cat's Eye ger lycka och lugn, tillsammans med optimism, generositet och förtroende.  Det kan öka kreativiteten och vänlighet.  Traditionellt, tros Cat's Eye skydda bäraren mot onda andar. Cat's Eye skingrar oönskad energi från aura.