Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Livet skydd keltisk sköld Knut amulett svart Onyx magiska ädelsten andliga hängsmycke halsband SOTz5qMVlP

  • 1946 antal i lager

SEK209

Qty:

Levereras med detaljerad information kort och söt velour Pouch. Gemstone Circle storlek: 2 inches (50mm) tillverkad av äkta och naturlig ädelsten och kan ha några naturliga fläckar gör din Amulet eller Talisman mycket unik och speciell. Varje Magic symbol är graverad ovanpå Gemstone Circle. Comes med justerbar sladd, och justerar från 15 inches upp till 24 inches.

Exklusiv, unik, Magic, en av de slag och individuell amulett tillverkad av äkta och naturlig svart Onyx ädelsten.

Amulet betyder:

Celtic Shield Knot kommer från mycket forntida civilisationer. Universellt används för att avvärja onda andar och skydd mot faror. Symbolen är alltid fyrfaldigt baserad, men inom en större enhet. Åberopas som en församling för att hålla negativ energi borta. Hörn av knuten är avsedda att representera de fyra elementen i jorden, luft, eld och vatten.

Andligt skydd och naturliga befogenheter svart Onyx ädelsten:

Med sina krafter effektiva i alla chakran, är Onyx en mycket andlig sten. Dess primära funktion för spiritualister är som en grund sten som stärker anslutningen av personen med jorden för att ge vägledning. Det används för att avsluta olyckliga eller besvär ande situationer. Onyx är i samklang med jordens energier och balanserar Yin och Yang. Det är jord stenen, värdefull i svåra eller förvirrande tider i våra liv. Extremt hjälpsam för människor som är i färd med att "släppa taget" eller släppa tidigare bilagor till "människor, platser och saker. Absorberar och flackar emotionell intensitet. Hjälper till att släta ut "berg-och dalbana ride" av känslor. Svart Onyx är en enorm styrka provider, särskilt under tider av extrem stress. Onyx används för att avleda eller absorbera Negativiteten hos andra, och på så sätt är en bra sten för skydd mot negativa krafter och influenser. Onyx på en gång var mer värdefull än guld, silver, eller safir eftersom folk använde den för självförsvar. Onyx slipar dina sinnen. Dessutom stärker det själv förtroende och ansvar. Utmärkt sten för att initiera processen för centrering och anpassning av den totala person med en högre effekt. Det hjälper oss att absorbera vilken energi vi behöver från universum.

Våra amuletter och talismaner är gjorda som Perfect Gemstone cirkel och varje Magic symbol är Gravedon toppen av ädel stenen. Naturliga ädel Stens makter kommer att engagera sig med Powers of Magic symboler skapa Super naturlig kombination för sin omedelbara ägare. Gör det till din egen idag.