Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Brasilianska stor ramlade rosenkvarts bur ädelsten kristall Lucky Charm amulett hängsmycke halsband Pfkw4GFr8v

  • 1002 antal i lager

SEK209

Qty:

Stor tumlade kristall tillverkad av äkta och naturliga rosenkvarts Gemstone.Each Crystal är Handcrafted och naturligt unik och ingen två stycken är någonsin likadana. Äkta kristaller används och kan ha naturliga prickar och inneslutningar. Ädelsten storlek: Ca 1 ½ tum. Bur i kraftigt elektropläteras Silver Wire.Comes med 18 tum bomull sladden halsband och har hummer klo spänne.

Detta är naturligtvis unikt och ett av typ ramlade pärla Charm halsband gjort från Rose Quartz ädelsten. Denna kristall är tillverkad av äkta ädelsten och kan ha naturliga prickar. Det är bur i kraftigt elektropläteras Silver Wire och ser helt underbara. Dessa kristaller är handgjorda från brasilianska ädelstenar och gjord enbart för CoolAmulets. Denna kristall är är kärlek amulett, eftersom det är gjort från Rose Quartz ädelsten och lockar naturliga krafter av kärlek energier och krafter.

Bo Lucky och unik med din egen individuella Crystal Amulet.

KÄRLEK och lycka befogenheter ROSE QUARTZ ädelsten:

ROSENKVARTS är en kraftfull kärlek sten. Rosenkvarts är associerad med hjärtchakrat som en kristall av kärlek. Det lockar kärlek och hjälper ägaren till det att förbereda känslomässigt för kärlek. Rosenkvarts är den avgörande stenen för öka kärlek. Det stimulerar bodys kärlek centra och kan resultera i fred och trohet i engagerade relationer. Som en av de mest viktiga kristaller för att attrahera kärlek, det känslomässiga underhåll rensa ut emotionella bagage, omvandla negativa känslor, och lugnar heta temperament, som förbereder oss för kärlek. Den höga energin av kvarts ger rosenkvarts egenskapen förbättra kärlek i praktiskt taget alla situationer. Det är i alla en mycket lugnande och Happy sten. Känslomässigt ger rosenkvarts mildhet, förlåtelse, medkänsla, vänlighet och tolerans. Rosenkvarts tar sitt namn från blomman, eftersom den öppnar hjärtat att skönheten inom och runt omkring oss och hjälper oss att attrahera positiv, mild kärlek i våra liv. Ha en fantastisk metafysiska egenskaper, är rosenkvarts som en klok gammal kvinna som vet alla svaren och kan läka med en blott blick. Sann kärlek är i högsta grad uppnås på hjärtchakrat och denna process inleds med rosenkvarts. Rosenkvarts är den mest kraftfulla för att hantera frågor av hjärtat. Den öppnar upp hjärtat för både ge och ta emot kärlek. Det lugnar negativa influenser. Det är ”the stone of gentle love” föra fred och lugn till relationer. Det gör en härlig gåva eftersom det är en stark Symbol för kärlek.