Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett triangel skydd Celtic Triquetra hematit halsband 6KuLUjPksZ

  • 1507 antal i lager

SEK228

Qty:

Tillverkad av äkta och naturlig hematit ädelsten triangel DonutAmulet storlek: 30mmComes med hög kvalitet tenn Celtic Triquetra CharmComes med justerbar halsband, kortaste: 17 inches, längsta: 24 inchesComes med Organza påse

Detta är mycket speciell och en av typ amulett. Den är tillverkad av äkta och naturlig hematit ädelsten triangel donut och rymmer mycket söt Celtic Triquetra Knut Charm. Charmen har tre vinröda färg emalj droppar och gör det riktigt fina i Outlook. Metafysiska egenskaper av hematit ädelsten står för onda ögat skydd mot negativitet och keltiska Knut kommer att lägga till extra skyddAtt dess omedelbara ägare. Denna amulett halsband kommer med justerbar sladd.

NATURLIGA och befogenheter av naturlig HEMATIT ädelsten:

Hematit relaterar till Mars. Skulle det vara svårt att fastställa det datum när hematit användning började men det har förmodligen använts sedan de tidigaste dagarna av mänskliga civilisationen. De gamla egyptierna använde hematit i skapandet av deras magiska amuletter som snickare sten och huvudstödet amuletter och flera hjärtat amuletter. Krigare i romartiden används hematit som skydd under strid. Så stark var deras tro i den ström av hematit att skydda dem som de trodde att det kunde även göra dem oövervinneliga. I modern tid, har befogenheter av skyddet som spiritualister gäller för stenen expanderat till den andliga världen, där de tror hematit kan omforma eller absorbera negativitet eller onda.