Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett Universal ömsesidig kärlek Kanji magiska skydd befogenheter Quartz medaljong halsband 37ts7LZGZP

  • 1247 antal i lager

SEK218

Qty:

CoolAmulets® samling. Mycket speciell tablettform ädelsten medaljong Amulet. Levereras med informationskort och sammet påse. Äkta och naturlig hög kvalitet klass A +/A-Crystal Rock kvarts ädelsten. Får eller kommer att ha naturliga fläckar och inneslutningar. Amulet medaljong storlek: 35mm (1 1/2 inches i diameter) och 8mm tjock. Alla konstverk är graverade ovanpå ädelstenen. Inget bläck används på kristall kvarts medaljonger. Redo att bära med hög kvalitet bomull vaxad sladd som justerar från 15 upp till 24 inches lång och du kan bära den valfri längd du önskar.

Exklusiv, unik, magisk, en av de slag och individuell amulett tillverkad av äkta och naturlig kristall rock kvarts ädelsten.

Amulett menande:

 

Denna kanji betyder ömsesidig kärlek och respekt. Detta kan vara en romantisk kärlek som den kärlek du har för din make eller pojkvän/flickvän. Det kan också gälla för den extrema kärlek du har för dina barn eller en förälder, och kanske en riktigt god vän. Denna magiska kärlek kanji innebär också leva livet med kärlek och skratt och skapar positiv energi mot din kärlek och känslor.

Magiska, skydd och naturliga befogenheter Crystal Rock kvarts ädelsten:

Crystal Quartz är en mäktig sten. Det används för skydd eftersom det kontrar svart magi och skyddar mot det onda ögat. Crystal Quartz håller negativa energier borta, avslöja och skydda mot onda försök, förhindra dåliga avsikter och arrestera otur. Det är en sten som har makten att fungera som en isolator för alla ting. Det kan stoppa negativa vibrationer och bibehålla positiva vibrationer. Crystal Quartz har kallats "Universal Crystal", eftersom det kanaler universell energi. Crystal Quartz är en sten av klarhet som skingrar onda ögat magi och rensar bort negativa tankar, som kan komma mot dig. Det kommer att bryta upp negativ energi i miljön. Crystal Quartz är också bra för energigivande andra kristaller och när de används i kombination med någon sten det förstärker att stenar effekter.

Dessa amuletter görs som perfekt ädelsten cirkel och ristade som tablett formad medaljong. Varje magisk symbol är graverad på toppen av ädelstenen. Natural Gemstone Powers kommer att engagera sig med befogenheter amulett symboler skapar super naturlig kombination av magiska energier. Gör det till din egen idag.